OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE I ORGANIZACIJI RADA

U ponedjeljak 18. siječnja 2021. godine započinje drugo obrazovno razdoblje.
Nastava u Glazbenoj školi Jan Vlašimsky Virovitica će se održavati prema sljedećem modelu:

PREDŠKOLSKI PROGRAM
Od 18. siječnja 2021. do 31. siječnja 2021. predškolski programi (glazbena igraonica i početnički solfeggio) će se održavati redovno uz pridržavanje epidemioloških mjera prema dogovorenom rasporedu s voditeljicama (Model A).

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA
Za sve učenike osnovne glazbene škole individualna nastava (instrument, korepeticija) i skupna teorijska nastava (solfeggio) će se održavati prema Modelu A (nastava u školi) po redovnom rasporedu uz pridržavanje epidemioloških mjera.

PRIPREMNO OBRAZOVANJE I SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA
Za učenike završnog razreda srednje glazbene škole (maturante) individualna nastava (instrument, solo pjevanje, korepeticija) i skupna teorijska nastava (solfeggio i ostali teorijski predmeti) će se održavati prema Modelu A (nastava u školi) po redovnom rasporedu uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Za učenike pripremnih razreda kao i za učenike od 1.-3. razreda srednje glazbene škole skupna teorijska nastava (solfeggio i ostali teorijski predmeti) održavat će se prema Modelu C (nastava na daljinu) a individualna nastava (instrument, solo pjevanje, korepeticija) će se održavati prema Modelu A (nastava u školi) po redovnom rasporedu.

Nastava skupnog muziciranja (zborovi, orkestri, komorna glazba, osnove jazza) održavat će se prema Modelu C (nastava na daljinu). Svi učenici osnovne glazbene škole i pripremnih razreda koji pohađaju zbor trebaju se javiti prof. Lidiji Šunk-Kozjak radi daljnjeg dogovora oko rasporeda.

ODLUKA O ORGANIZACIJI RADA NASTAVE

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE I ORGANIZACIJI RADA