Obavijest – Testiranje kandidata za radno mjesto domar-kotlovničar prema natječaju od 1. prosinca 2020. godine

Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica je dana 01. prosinca 2020. godine na svojoj mrežnoj stranici i oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje objavila natječaj za zasnivanje radnog odnosa na poslovima domara-kotlovničara, na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (40 sati tjedno), do povratka zaposlenika na rad (zamjena za bolovanje).

Pozivaju se kandidati za radno mjesto domara-kotlovničara koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave te ispunjavaju propisane i u natječaju objavljene uvjete da se odazovu razgovoru (intervju) koji će se održati dana 21. prosinca 2020. godine (ponedjeljak) u 10,00 sati, u prostorijama Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica, Antuna Mihanovića 21, Virovitica.
Razgovoru mogu pristupiti sljedeći kandidati koji su podnijeli pravodobnu i urednu prijavu i koji ispunjavaju uvjete natječaja (prema abecednom redu prezimena):

1. Biondić Dinko
2. Nemet Igor

Ako kandidat ne pristupi procjeni odnosno testiranju smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Svi kandidati dužni su sa sobom imati važeću identifikacijsku ispravu. Kandidati su obvezni prilikom ulaska u Školu dezinficirati ruke i nositi zaštitnu masku na propisan način tijekom cijelog boravka u školskom prostoru te držati fizičku distancu.