ODRŽAVANJE NASTAVE NA DALJINU

Poštovani učenici i roditelji,

Od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine pa do daljnjega, nastava će se održavati na daljinu.
U Glazbenoj školi Jan Vlašimsky nastava će se održavati putem usluge Yammer dostupne u sklopu Office 365 usluge kojoj se pristupa putem poveznice https://www.yammer.com/ sa AAI identitetom dobivenim od strane Carneta. Učenici koji se nisu logirali u svojim matičnim školama moraju prvo otići na adresu https://office365.skole.hr/, ulogirati se i potvrditi uvjete korištenja.

Poveznice za grupe i razrede, kao i za pojedine predmete bit će objavljene na web stranici škole. S obzirom na preopterećenost sustava a do uspostavljanja ovakvog načina provođenja nastave na daljinu odnosno formiranja grupa i razreda kojima će se učenici priključiti, skupnu nastavu na daljinu (solfeggio i ostali teorijski glazbeni predmeti) provodit ćemo na način da ćemo na web stranici škole pod karticom Zadaci teorijski predmeti objavljivati zadatke i vježbe učenicima po razredima.

U vezi izvođenje individualne nastave i dalje će te biti u kontaktu s nastavnicima telefonskim putem, putem SMS poruka, Vibera, Skypa i sl. grupa.