Koncert natjecatelja

U ponedjeljak 20.2.2012.godine u područnoj školi Dr.Marijana Jergovića u Pitomači održan je koncert natjecatelja na kojem su nastupili učenici harmonike i gitare, učenici koji će ovu godinu predstavljati školu na regionalnom natjecanju harmonikaša u Križevcima i međunarodnom natjecanju gitarista ” Porečki tirando” u Poreču.

Učenike područne škole razveselili su glazbom, a nastupili su na harmonici Vanesa Mrvčić – učiteljica Biljana Spasenovski, Maja Rajnović, Stjepan Iharoš i Kristina Morel- učiteljica Beatrica Šušak. Na gitari su svirali Lana Stevanovski, Manuel Kolak i Jakov Koščak- učitelj Tomislav Kučinić te Lucija Rako- učitelj Davorin Muhek.
U srijedu 22.2.2012. godine u Glazbenoj školi Jan Vlašimsky u Virovitici nastavili smo sa koncertima natjecatelja, te smo ugostili i učenike natjecatelje iz Slatine. U 18.00 sati natupilo je 6 učenica iz Slatine na klarinetu: Dora Kodrić, Lara Kodrić, Ana Nemet, Barbara Pavlović, Anja Stjepanović, Karmen Drokan- učiteljica Petra Subotičanec, i 1 učenica na flauti: Marta Koić- učiteljica Melita Bacinger. U 19.30 nastupilo je 2 učenika saksofona iz Slatine: Isidora Đuričić i Fran Mojzeš- učitelj Ivan Manjkas, te 5 učenika iz Virovitice.

Iz Virovitice su nas svojim nastupom razveselili Arianna Meter i Mihaela Despotovski na violini-učitelj Tomislav Vrabac, Luka Relić na saksofonu- učitelj Ivan Kovačić, Ivan Miholić na trubi- učitelj Antonio Baranašić te Dorijan Hercigonja na trombonu- učitelj Dražen Štefan. Korepetitori su bili Svetlana Relić, Sanja Spahija i Zvonimir Gadanec iz Virovitice te Veronika Hardy i Miloš Cvjetković iz Slatine. Natjecanje iz violine održati će se u Velikoj Gorici, a natjecanje puhača u Samoboru. Ovim koncertima želimo publici predstaviti naše najvrijednije učenike u ovom trenutku, ali i pomoći učenicima natjecateljima u što boljoj pripremi za natjecanje.